Erotik Romans
Yetişkin okurlar için
Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.
Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.
Sayfa Sayısı: 576
Çevirmen :Sevinç S. Tezcan
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus


0

“Sadece nefes al Kacey. On küçük nefes. İçinde Tut. Hisset. Sev.
Dört sene önce sarhoş bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında annesiyle babasını, erkek arkadaşını ve en yakın kız arkadaşını kaybeden Kacey Cleary'nin hayatı yerle bir olmuştu. Hâlâ kazadan sonra arabanın içinde sıkıştığını anı ve annesinin son kez aldığı nefesi hatırlayan Kacey, geçmişini geride bırakmak istiyordu. İki otobüs bileti alan Kacey ve on beş yaşındaki kız kardeşi Livie, hayatlarına yeniden başlamak üzere Michigan'dan kaçıp, Miami'ye gelmişlerdi. İlk başlarda, geçim sıkıntısı çektikleri hâlde, Kacey endişeli değildi. Her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünüyordu. Tek istisna, 1D dairesindeki gizemli komşularıydı.
Alev alev yanan mavi gözleri, derin gamzeleri ve kusursuz bedeniyle Trent Emerson, iyi çocuk ve kötü adam arasındaki karşı koyulmaz çizgiyi temsil ediyordu. Trajik geçmişinden sonra katı bir mizaç geliştiren Kacey, herkesi kendinden uzak tutmaya kararlı olsa da ikisi arasındaki karşılıklı çekime dayanmak çok güçtü. Trent ise Kacey'nin herkese kapattığı kalbine girmek için her şeyi yapabilirdi... Her ikisinin dünyasını paramparça edecek müthiş bir sırrı açıklaması gerekse bile.”
(Tanıtım Bülteninden)
Yayınevi: Hyperion
Yayın Yılı: Ekim 2014
Çevirmen: Belgin Selen Haktanır
290 sayfa

PDF- http://bc.vc/N8zQfM
0

"Sadece bakmak yetmez, görmek de lazım!"
Gözlem gücünüzü, hafızanızı ve mantık yürütme yeteneğinizi dünyanın en ünlü dedektifi Sherlock Holmes'un kullandığı sıra dışı tekniklerle geliştirecek bu kitap, unutulmaz hayali dedektifle ilgili yazılmış davalardan seçilen çalışmalar, testler ve örneklerle zenginleştirilmiştir.
Bu kitapta neler mi var? Beden dilini öğrenme, akıl yürütme, yalan tespit etme, önsezi, yoğunlaşma, dinleme, atiklik, hızlı okuma, gözlemleme ve daha fazlası... Bu kitabı okuduktan sonra bir gömleğin manşetine, bir pantolonun paçalarına, sigara izmaritine, kullanılmış bir ayakkabıya ve daha pek çok şeye bakış açınız değişecek!
"Akıl yürütme sanatı, uzun ve sabırlı çalışmalar sonucunda elde edilir. Yetenekli bir akıl yürütücü beynini boş bir oda gibi kullanır, gereksiz bilgileri eler ve odaya sadece işine yarayanları yerleştirir. Dönüp baktığında gördüğü şey ise, ona doğru sonucu veren, dâhice çizilmiş bir tablodur."
-Sherlock Holmes-
"Eşsiz bir armağan... Bu kitap sizlere mantık yürütme yeteneğinizi geliştirmeniz için büyük bir şans veriyor."
-Choice -
"Sherlock Holmes hayranları için yazılmış etkileyici bir kitap. Kitapta geniş şekilde yer alan soru ve cevaplar, okuyuculara ünlü dedektifin gizli teknikleriyle ilgili ayrıntılı ipuçları sunuyor."
-Publishers Weekly-
"Sherlock Gibi Düşünmek, ince detayların hayatımızda neleri değiştirebileceğini gösteren eğlenceli bir kitap. Eğer iyi bir Sherlock okuyucusuysanız bu kitabı yanınızdan ayırmayın!"
-Booklist-
"Ustaca yazılmış, eğlendiren aynı zamanda düşündürmeyi de başarabilen bir kitap."
-Kirkus Reviews-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 176
Baskı Yılı: 2013

PDF- http://bc.vc/Mhb61N
0

Kalbi zayıf olanlara tavsiye etmeyeceğim bu kitap, baskı altında, kan dökülmelerinin canlı olarak resmedildiği ve vahşiliğin karanlık yüzünü temsil ediyor. Bu merak uyandıran karakter incelemesi, halihazırda var olan karakter ve hikaye hattına farklı boyutlar katıyor.
-School Library Journal-
Zombi severlerin severek okuyabileceği bir kitap. Ancak Kirkman'ın zombi cehenneminin tadını aldığınızda, eski serileri de okumaktan kendinizi alamayacaksınız.
-The Ossuary-
Romanda gizemli kalan karakterlerin geçmişlerini ele alarak onları birbirine bağlıyor. Walking Dead severleri için okunması gereken bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 320
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ren Kitap

PDF- http://bc.vc/ryeX64

EPUB- http://bc.vc/TPYijw
0


Temple, hatırlamadığı bir gecenin ardından 'Katil Dük' diye anılmaya başlamıştır. Bunun nedeni Temple'ın, babasının dördüncü eşi Mara Lowe'u öldürmesidir. O gece yüzünden bütün hayatı değişen Temple, artık yenilmez bir dövüşçüdür. Fakat o esrarlı gece, sadece Temple'ın hayatını değiştirmemiştir. Bir gün, o gecenin sırlarıyla ve kanlı canlı haliyle, Mara Lowe karşısına çıkar. Gözlerini intikam hırsı bürümüş olan Temple, eski hayatına kavuşabilecek midir?
(Tanıtım Bülteninden
Sayfa Sayısı: 352


PDF- http://bc.vc/PeZ0jB
0

Bir yazar ve bekâr biran ne olan Stevie Honeywell'in nişanlısı, gözalıcı güzellikteki arkadaşı Jo Mac Leanile birlikte kayıplara karıştığında düğünlerine yalnızca dört hafta kalmıştır. Ama Stevie sevdiği adamı geri kazanmanın yolunu çok iyi bilmektedir. Çılgın bir diyet ve egzersiz dönemine girdiğinde her şey kısa zamanda yeniden düzelecektir.
Aynı şekilde, Adam Mac Leande kadınını geri alma yani yetlidir. Tek ihtiyacı olan şey, Stevie'yi tezgâhladığı oyuna katılmaya ikna etmektir. Ki aslında bu, ikisininde hoşlanmadığı bir durumdur çünkü içine düştükleri karmaşa için birbirlerini suçlamaktadırlar. Kendi kendini geliştirme planları hüsranla suya düşen Stevie farkederki zor zamanlar, zor tedbirlerin alınmasını gerektirebilir. İşbirliği yapmaktan başka şansı olmadığını anladığında planın bir parçası olmaya karar verir.


PDF- http://bc.vc/Apndex
0

Yirmi yaşındaki Camryn, alışılmışın dışında bir yaşam tarzı düşlemektedir. Fakat başına gelen trajediler bu yaşamı kendisinden zorla çekip alınca, ilk bulduğu otobüse atlayarak varış noktasını bilmediği bir yolculuğa çıkar. Çıktığı bu kendini yeniden keşfetme yolculuğunda, kendisi gibi nereye gideceğini bilmeyen, Andrew Parrish adında biriyle tanışır. Fakat Andrew'un da bazı karanlık sırları vardır…
Andrew yolculukları esnasında Camryn'e kimseye bağlı kalmadan, içinden geldiği gibi yaşama, en derin ve kuytu arzularına teslim olma sanatını öğretir. Ancak Andrew'un ondan gizlediği sır yolun sonunda kendisini beklemektedir. Bu sır ikiliyi bir araya getirebilecek midir, yoksa onları sonsuza dek birbirlerinden ayrılmaya mı mahkûm edecektir?
"Hiçliğin Kıyısında mı? 'Muhteşemliğin Kıyısı'na ne dersiniz? Çünkü şu anda tam olarak bu durumdayım."
-USA Today-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 472
Baskı Yılı: 2014

PDF: http://bc.vc/jqMmE1
0

Vampir romanı dediğimizde aklımıza hâlâ Dracula gelir, ama kurtadam romanı hep sahipsiz kalmıştı; Jake Marlowe ortaya çıkana kadar…
O, zamanımızın bir kahramanı; gerçek bir anti-kahraman! Jake, kurtadamların sonuncusudur. 200 yılı geride bırakan Jake, içkisini elinden, sigarasını da ağzından düşürmeyen, cinsel hayatına düşkün bir kurtadamdır. Artık varoluşuyla ilgili bir krizin eşiğindedir, ancak gizemli bir şekilde, onun hayatıyla ilgili planları olan iki tehlikeli grupla, vampirlerle ve Av'la karşı karşıyadır. Hiç beklemediği bir anda tanıştığı bir kadın Jake'in hayatını altüst edecektir. Ama altüst olan sadece Jake'in hayatı mıdır? İngiliz yazar Glen Duncan, Son Kurtadam serisinin ilk kitabıyla efsaneye yeni, vahşi ve ateşli bir kimlik kazandırıyor. Sadece aksiyonu bol bir filmin erişebileceği bir sürükleyiciliğe sahip olan bu roman, aynı zamanda popüler kültüre, müziğe, edebiyata, sinemaya yapılan göndermelerle süslü. Duncan, nitelikli edebi üslubunu gotik romanın çıplak tekinsizliği ve macera romanlarının basit ama etkileyici anlatımıyla birleştiriyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2014

PDF: http://bc.vc/JGYxPL

EPUB: http://bc.vc/9MRDtq
0

Yalnızca Suçsuzlar Rahat Uyurlar
Danimarka'nın köklü inşaat şirketlerinden birinde muhasebeci olarak çalışan Mogens zimmetine yüklü miktarda para geçirerek Berlin'de gizli bir buluşmaya gider, ancak burada ortadan kaybolur. Eşini kaybetmenin etkilerini hâlâ üzerinden atamamış olan eski Polis Memuru Ravnsholdt, Mogens'in kız kardeşi Louise'nin ısrarlarına dayanamaz ve onunla birlikte Berlin'e giderek Mogens'i aramaya başlar. Çok geçmeden, orta yaşlı birkaç erkeğin Berlin'de boğulmuş olarak bulunduklarını öğrenirler.
Ravn ava çıkmıştır artık. Bu avda Ravn, Berlin Duvarı'nın yıkıldığı saatlerde bir Stasi ajanı tarafından masum bir kız ile ailesine karşı işlenen ve günümüzdeki olaylarla bağlantısı olan korkunç cinayetleri de ortaya çıkarmak zorundadır. Bir Danimarkalının Berlin'de aniden kayboluşu, geçmişte yaşanan tüm vahşilikleri su yüzüne çıkarabilecek midir?
"Okuyucuya heyecanlı ve bir o kadar uykusuz geceler yaşatacak cinsten bir hikâye."
-Publishers Weekly-
"Krefeld yine üslubunu konuşturmuş ve baştan sona gerilimi ayakta tutmayı başarmış."
-Amazon-
"İlk sayfadan itibaren sizi içine çekecek bir gerilim fırtınası… Okurken damarlarınızda gezinen adrenalini hissedeceksiniz ."
-Washington Post-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 496
Baskı Yılı: 2015 

PDF: http://bc.vc/iZPjck

EPUB: http://bc.vc/KM2KWb
0

Katili yakalamak ve sevgilisini kurtarmak için zaman daralıyor. Peki ya ikisi de aynı kişiyse? Sevdiği her şeyi ve herkesi kurtarmak için... Tuhaf bir şekilde ortadan kaybolan binlerce masum kişiye ulaşmak Kendi evrenine gitmek üzere ortadan kaybolan sevgilisini bulmak ve acımasızca planlanan cinayetlere engel olmak için sadece beş günü var.
"Heyecan seviyesi çok yüksek olan bu kitap, sıra dışı bilimsel kurgusuyla sizi ele geçirecek ve peşinizi asla bırakmayacak."
-The New York Times-
"Elizabeth Norris sizi bu çok katmanlı kurguyu okumaya ve devamını heyecanla beklemeye çağırıyor."
-Publishers Weekly-
"İnatçı, her döndüğü köşede yeni bir sürprizle karşılaşan ve heyecan peşinde koşan kahramanıyla
Son Beş Gün baş döndürücü bir macera romanı."
-Library Journal-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 480
Baskı Yılı: 2014



1

Bir gün bildiğiniz her şeyin kocaman bir yalandan ibaret olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?
Erin Joyce'un Dublin'i terk edip sakin ve güzel bir kasaba olan Dunbarra'dan bir pansiyon alarak orada yaşamaya başlamasının üzerinden dört sene geçmiştir. Bu sürede bir sürü misafir ağırlayan Erin'in hayatı gelen son konuklarıyla birlikte yeniden altüst olacaktır: Yakın arkadaşı Marguerite'ın Hollywood yıldızı olan erkek kardeşi Sebastian, içine kapanık ressam bir anne ile konuşamayan kızı, pansiyona geldiği gün kocasının kendisinden boşanmak istediğini öğrenen Sarah ve diğerleri…
Misafirlerin birbirine teğet geçen yaşamlarının ve geçmişin ardında gizlenen büyük sırların hikâyesi… Okura, hayatta hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını gösteren akıcı ve bir o kadar da samimi bir roman…
Sayfa Sayısı: 398
Baskı Yılı: 2011



0

Yirmi yaşındaki Camryn, alışılmışın dışında bir yaşam tarzı düşlemektedir. Fakat başına gelen trajediler bu yaşamı kendisinden zorla çekip alınca, ilk bulduğu otobüse atlayarak varış noktasını bilmediği bir yolculuğa çıkar. Çıktığı bu kendini yeniden keşfetme yolculuğunda, kendisi gibi nereye gideceğini bilmeyen, Andrew Parrish adında biriyle tanışır. Fakat Andrew'un da bazı karanlık sırları vardır…
Andrew yolculukları esnasında Camryn'e kimseye bağlı kalmadan, içinden geldiği gibi yaşama, en derin ve kuytu arzularına teslim olma sanatını öğretir. Ancak Andrew'un ondan gizlediği sır yolun sonunda kendisini beklemektedir. Bu sır ikiliyi bir araya getirebilecek midir, yoksa onları sonsuza dek birbirlerinden ayrılmaya mı mahkûm edecektir?
"Hiçliğin Kıyısında mı? 'Muhteşemliğin Kıyısı'na ne dersiniz? Çünkü şu anda tam olarak bu durumdayım."
-USA Today-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 472
Baskı Yılı: 2014


0

Kusurlu İlişkilerde Kusursuz Aşkı Bulma Sanatı Wabi Sabi kusurda güzellik ve mükemmeliyet bulan eski bir Japon sanatıdır.
"Hala çalabilen zilleri çalın; kusursuzluğu unutun. Her şeyde bir çatlak vardır; ışık içeri böyle girer."
Leonard Cohen
Sevgiye kusursuz insanı bularak değil, kusurlu insanı kusursuz görmeyi öğrenerek ulaşırız.Gerçek şu ki, siz kusursuz değilsiniz, partneriniz de öyle. Ama birlikte kusurlu bir şekilde kusursuz olabilirsiniz. Wabi Sabi Sevgisi kendimizde ve partnerlerimizde var olan kusurları sevme sanatı ve uygulamasıdır. Yalnızca bizi rahatsız edebilecek, hatta çılgına çevirecek şeyleri kabullenmeyi ya da inkar etmeyi amaçla kalmaz, dahası birbirimizin eşsiz varlığına duyulan derin ve engin bir takdir duygusudur.
Wabi Sabi Sevgisi kendinizi, partnerinizi ve birlikteliğinizi yepyeni bir ışık altında görmenize, birbirinize karşı derin ve engin bir takdir geliştirmenize ve ilişkinizde denge, uyum ve mutluluk yakalamanıza yardımcı olacak araçlar sunmaktadır.
Size: çatışmaları bağa ve farklılıkları ortak tutkulara dönüştürmeyi, tuhaflıklardan keyif almayı, ilişkinize katkı sağlayacak yeni inanç ve alışkanlıklar geliştirmeyi, normalde geri çekileceğiniz ya da yargı, eleştiri veya kırgınlık yolunu seçeceğiniz yerde mizah, tevazu ve anlayış geliştirmeyi öğretecektir. Wabi Sabi'yi uygulamış ve ilişkilerini dönüştürmeyi başarmış çiftlerin gerçek yaşam hikayeleriyle, sıkıntınız finansal mücadeleler, çocuk yetiştirme, yaşlı ebeveynlerin bakımı, aşılmaz gibi görünen bir ihanetle baş etme veya günlük, sıradan stresler olsun, Wabi Sabi Sevgisi ilişkinizi bambaşka bir şekle sokabilir.
"Kardeşim Arielle tam bir sonsuz aşk uzmanıdır. İlişkileri 'evet' sözcüğünün ötesinde sürdürülebilir kılmak için büyük uğraşlarla edindiği aşkı canlı tutma bilgeliğini sizlerle paylaşıyor. Sonsuz mutluluk arayışındaki her çift Wabi Sabi Sevgisi'ni kesinlikle okumalıdır."
Sayfa Sayısı: 202
Baskı Yılı: 2012



3

Derinize işleyen günahlardan asla kurtulamazsınız
Ellie, bir dolandırıcı, bir hırsız, profesyonel bir yalancı. Aynı zamanda, kendisine çektirdiklerini dünyaya ödetmek isteyen bir kaybeden. Küllerinden doğmak için büyüdüğü kasabaya geri dönüyor.
Camden, bir dövme sanatçısı, kendisi olmaya çalışırken aldığı yaraları sarmaya uğraştıkça batıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan eski aşkı Ellie işleri daha da karıştırıyor.
Javier, kendisini dolandırıp kaçan Ellie'nin peşine düşmüş azılı bir suçlu. Ellie'yi her ne pahasına olursa olsun elde etmek istiyor.
Bir kazananı, iki kaybedeni olan bu kedi fare oyununda kozunu doğru oynayan tüm dengeleri altüst ediyor.
Bu baş döndürücü oyuna var mısınız?
"Bu muhteşem hikâyeye kendinizi tamamen kaptırabilirsiniz, dikkatli olun."
-Usa Today-
"Bu kitabı Quentin Tarantino ve Martin Scorsese birlikte yazmış gibi. Ateşli, seksi, romantik ve heyecan dolu."
-Publishers Weekly-
"Tehlikenin sınırlarında dolaşan modern romanları sevenler; karanlık, cesur ve seksi bir dille yazılmış Günahlar ve İğneler'i çok sevecek."
-Xpresso Reads-
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe

0

Akıl her şeyi yaratacak kadar mucizevi, her şeyi yıkacak kadar da tehlikelidir .

Saat sabahın beşi, tarih 11 Haziran 1956. Dünyanın en önemli matematik dehalarının yetiştiği N Üniversitesi'nin unutulmaz isimleri arasına girmiş, on yıl boyunca matematik bölümünün yıldızı olan ve yapay zekânın (bilgisayarın) gelecekteki mucidi olarak görülen Jinzhen, geri dönemediği gizemli bir yolculuğa çıkar...

Sevgili Jinzhen,

Şifreler çok hassastırlar, onlara dokunan insanları sımsıkı sararlar… Bir hapishane mahkûmiyetidir; öyle ki, seni karanlık kuyuya atıp orada unutmalarını tercih edersin. Bana kulak ver ve geri dönme şansın varsa bunu hemen kullan. En küçük bir şans bile verilse kabul et. Şayet geri dönmen imkânsızsa şu nasihatimi unutma: İstediğin şifre üzerine yoğunlaş, ama asla ve asla MOR üzerinde çalışma!

"Mai Jia, Deşifre! romanıyla birçok yazarın iyi bir roman ortaya koyabilmek için takılıp kaldığı engellerin üstesinden emin ve sağlam adımlarla gelmiş. Arkasında bıraktığı ayak izleri bizleri gizli, edebi bir hazineye götürüyor."

-Won Kar-wai, The Grandmaster'ın yönetmeni

"Deşifre!'nin mükemmel bir roman olduğunu söylerken, onun olağanüstü edebi niteliğinden ve tek bir oturuşta okunan sürükleyici gerçekliğinden bahsediyorum."
-Alai-

"Kaderin mantıksızlığı, dehanın parlak ve kırılganlığı insanları geri dönülemez şekilde insanları bu romanda birbirlerine bağlıyor. Mai Jia'nın bu tuhaf ve gizemli romanı uzun süre akıllardan çıkmayacak bir insan hikâyesine bizi sürüklüyor."
-Beijing Evening News-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2014


0

'Son zamanlarda kontrol ettin mi bilmiyorum, ama benim adım eve* değil.'Sağ avucumu açtı ve kılıcının beni damgaladığı yere dokundu. Bana göz kırptı ve bir anda bir elma şekli belirdi. Parlak kırmızı meyvenin üzerine avucumu kapadım, o da oturduğu yerden kalktı ve bir kedi gibi gerindi.'Beni istediğin gibi yönetebileceğini düşünme,' diye uyardım.

'Biliyorsun, ben de satranç oynamayı iyi biliyorum.'Bana gülümsedi, bu cennet bahçesindeki yılanın gülümsemesiydi.
'O halde oyun başlasın...'

Hayranlık uyandırıcı...Henry'nin akışı inanılmaz ve sizi içine çekiyor, ayrıca betimlemeler fantastik.Kesinlikle bütün kentsel fantezi hayranlarını bu kitabı okumaya davet ediyorum!
ReadAllOverReviews

'Henry çok profesyonelce yazıyor, karanlık fantazi gizem ve romantizmin lezzetli karışımı hayranları memnun etmiş olmalı. "
Booklist

Akıllı, seksi ve hoş. Mutlaka okumalısınız. 
Midwest Book Review

Muhteşem kurgusuyla adeta kendine bağlıyor olabileceğini kim tahmin edebilirdi. 
Errant Dreams

Sürükleyici bir çıkış romanı. Ölüm Elçisi çok eğlenceli, gerçek bir film senaryosu gibi...
FreshFiction



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2012


1

Bir ölüm meleği olarak, Madeline Black 'in görevi taze ölüleri 'Kapı'ya götürüp öbür dünyaya geçmelerini sağlamak. Peki ya onlar gitmek istemezse?
Henry yeni nesil için iddialı olacağını bize gösteriyor. Hayal dünyasının geniş arka planı, bol aksiyonlu senaryo ile oldukça iyi uyum sağlıyor ve tatmin edici sonu okuyucularının bir sonraki kitabı heyecanla beklemesini garanti ediyor.
Midwest Book Review

'Şikago sokaklarında hızlı, eğlenceli bir yolculuk, Ölümün Soğuk Nefesi her şeye sahip: gücünü kazanmaya başlayan bir kadın kahraman, kötü adamlar ve seksi, doğaüstü bir aşk hikayesi. Son derece tavsiye edilir.'
Nancy Holzner

'Dünya yapısını seviyorum... İblislerin ve meleklerin olaya dahil oluşu Ölümün Soğuk Nefesi'ni son zamanlarda yazılmış diğer kurgulardan ayırıyor... Alışılmadık dünyası ve keyifli kurgu ve karakterleri dolayısıyla bu yapıtı herkese öneriyorum. Gerçekten, müthiş bir film senaryosu gibi '
Romantic Times

'Hızlı aksiyon, onlarca iblis ve sürekli etrafta dönüp dolaşan gizem, ilginç karakterlerle birleşince eğlenceli bir fantastik roman yaratmış.'
Monsters and Critics

'Henry bu alanda oldukça başarılı olduğunu gösteriyor. Hayal dünyasının geniş arka planı aksiyon dolu kurgusuyla ve tatmin edici sonuyla okurlarını bekliyor.'
Publishers Weekly



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2012



0


Neden ikinci bir şansim olduğunu biliyorum. Bu yüzden ölümden döndüm, gerçekten yaşadiğimi hissetmek için. Bu kez doğru olani yapacağim.

On yedi yaşındaki Janelle bir trafik kazasında ölür fakat okul arkadaşı Ben tarafından yeniden hayata döndürülür. Janelle yaşadığı bu mantık dışı olayın iç yüzünü öğrenmeyi kafasına koymuştur ama dirilişi ve Ben'in bundaki rolü, çözmesi gereken bilinmezliklerden yalnızca biridir.

Janelle, FBI Ajanı olan babasının dosyalarını kendi kazasına dair bir ipucu bulmak amacıyla karıştırırken, aktif bir kronometre keşfeder. Peki bu geri sayım ne için başlatılmıştır? Beklenmedik bir anda hayatına giren Ben'in sırrını çözdüğünde bu aletin gizemi de ortaya çıkacaktır ki söz konusu alet dünyanın sonunu hazırlayan büyük bir tehlikenin de habercisidir.

"Elinizde temposu hiç düşmeyen, sayfalarını ardı ardına çevireceğiniz bir kitap var. Tadını çıkarın!"
-The New York Times-

"İnatçı ve her döndüğü köşede yeni bir sürprizle karşılaşan Janelle sizi peşinden sürüklemeye kararlı."
-Publishers Weekly-

"Yetenekli yazar Elizabeth Norris karakterlerin her birini incelikle işlemiş. Geri Sayım'da bir macera romanından çok daha fazlası mevcut."
-The Washington Post-

"Dünyanın sonuna doğru bir geri sayım… Heyecan ve aksiyonun her sayfasına nüfuz ettiği, zekice kurgulanmış bir roman."
-Book-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 496

Baskı Yılı: 2014

PDF: http://bc.vc/l4RH2O

EPUB: http://bc.vc/aEKtZk
0

Kyla programlanmadan önceki hayatına dair hiçbir şey hatırlamamalıydı ama geçmişine ait karanlık sırlar gömülü oldukları yerde kalmayacak. Huda baskısı ve özgürlük mücadelesi arasında bir savaşın ortasında kaldı ve sağ çıkamayacağı bir çıkmaza doğru sürüklenmeye başlıyor. Ben'i umutsuzca arayışı devam ederken bu sırlar ve yalanlar dünyasında kime güvenebilir? Geçmişinden gelen karizmatik fakat tehlikeli biri, çokça övülen 2054: Çıkış Yok'un bu gergin ve sürükleyici devam kitabında Kyla'yı kendi yolunu seçmeye zorluyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2014


0

Kyla'nın hafızası silindi, kişiliği yok edildi, anıları sonsuza dek kayboldu. O programlandı.

Hükümet onun bir terörist olduğunu ve kurallarına uyduğu takdirde ona ikinci bir şans vereceklerini söylüyor. Fakat geçmişin yankıları Kyla'nın zihninde fısıldaşıyor. Birileri ona yalan söylüyor ve hiçbir şey göründüğü gibi değil.

Gerçeği ararken kime güvenebilir? Yakalayan, ürperten ve fazlasıyla gerçek. Elden bırakılamayacak bir macera romanı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2013


0
0
0
0

"Demir Druid Günlükleri'nin adrenalin dolu bu üçüncü macerasında Hearne, baş döndürücü aksiyon sahneleriyle okuru kendinden geçirecek." 
-Publishers Weekly-

İskandinav fırtına tanrısı Thor tam bir başbelası. Kendisi, sayısız insanın hayatını mahvetmiş ve çok sayıda masum insanı öldürmüş bir tanrı. Viking vampiri Leif Helgarson yüzlerce yıl sonra intikamını almaya hazırlanıyor ve dostu olan son Druid Atticus O'Sullivan'dan bu kâbusa son vermek için yardım istiyor.

Atticus'un binlerce yıldır hayatta kalmasını sağlayan bir stratejisi var: 'Yıldırım fırlatabilen adamlardan uzak dur'. Fakat son evi olan Arizona'da işler kızışıyor. Kendilerine Tanrının Çekiçleri diyen Rus şeytan avcıları bölgede kol geziyor ve bir vampir savaşı çıkmak üzere. Defalarca uyarılmalarına ve bütün uğursuz işaretlere rağmen Atticus ve Leif birlikte Norse diyarı Asgard'a gitmeye karar veriyor. Yanlarına bir kurtadam, bir büyücü ve buz devlerinden oluşan bir ordu alarak, Valkyrieler, öfkeli Norse tanrıları ve koca bir çekiç kullanan Fırtına Serserisi ile yüzleşmek için yola çıkıyorlar. Savaş başlıyor!

"Muhteşem kurgusuyla yepyeni bir fantastik seri." 
-Kelly Meding, Three Days to Deacf'ın yazarı- 
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 370

Baskı Yılı: 2013


0

"Kevin Hearne, hem tuhaf bir şekilde tanıdık hem de şaşırtıcı derecede orijinal bir dünya yaratarak eski mitlere yeni bir soluk getiriyor."
-Nicole Peeler, Tempest Rising'in yazarı-

Druidler'in sonuncusu Atticus O'Sullivan cadılardan pek hazzetmiyor. Ancak günümüz Arizona'sı beklenmedik bir şekilde bir cadı meclisi tarafından istila edilince, Atticus da onlarla bir ateşkes anlaşması imzalamak zorunda kalıyor. Üstelik yeni kızlar sıradan kötüler değil, onlar II. Dünya Savaşı'nda Almanlar'ın yanında yer almış, bulaşmak istemeyeceğiniz tipler.

"Muhteşem kurgusuyla yepyeni bir fantastik seri.""Muhteşem kurgusuyla yepyeni bir fantastik seri.""Muhteşem kurgusuyla yepyeni bir fantastik seri."

Düşmüş bir melek, bölgedeki liselerde okuyan gençlerden besleniyor, Baküsçüler'den oluşan ölümcül bir sürü, Vegas'tan kalkıp geliyor, tehlikeli ve seksi Kelt ateş tanrıçası, Atticus'un dikkatini çekmeye çalışıyor. Gündemi epey yoğun olan Atticus, cadı avını hangi araya sıkıştıracağını bilemiyor. Ancak sihirli kılıcının, komşusunun roketatarının ve vampir avukatının yardımıyla, Atticus şehri temizlemeye ve cadılara, yanlış Druid'i büyülemeye çalıştıklarını göstermeye hazır.

"Muhteşem kurgusuyla yepyeni bir fantastik seri."
-Kelly Meding, Three Days to Dead'in yazarı-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 390

Baskı Yılı: 2013


0

"Bu müthiş esprili seride, Kelt mitolojisinin kahramanları ve günümüzde yaşayan kadim bir Druid, Arizona çöllerinde bir araya geliyor."
-Kelly Meding, Three Days to Dead'ın yazarı-

Druidler'in sonuncusu, Atticus O'Sullivan, Arizona'da huzurlu bir yaşam sürüyor. Eski bir kitapçı dükkânı işletiyor ve boş zamanlarında İrlanda av köpeğiyle birlikte avlanmak için şekil değiştiriyor. Komşuları ve müşterileri, Atticus'un yirmi bir yaşında, yakışıklı, dövmeli bir İrlandalı olduğunu düşünüyor. Hâlbuki Atticus tam yirmi bir yüzyıl yaşında. Gücünü topraktan alıyor, keskin bir zekâsı var ve zekâsından daha da keskin olan Cevaplayıcı, Fragarach kılıcını kullanıyor.

Ne yazık ki, gazabı şiddetli bir Kelt tanrısı da bu kılıcın peşinde ve yüzyıllardır Atticus'un takipçisi. Üstelik bu sefer amacına çok yaklaştı. Atticus ondan kurtulmak için bütün gücünü toplamak zorunda. Ayrıca baştan çıkarıcı ölüm tanrıçasının, vampir ve kurtadam avukatlarının, bedeni bir cadı tarafından ele geçirilen çekici bir garsonun ve meşhur İrlandalı şansının yardımına ihtiyacı var.

"Kevin Hearne, hem tuhaf bir şekilde tanıdık hem de şaşırtıcı derecede orijinal bir dünya yaratarak eski mitlere yeni bir soluk getiriyor."
-Nicole Peeler, Tempest Risinç'm yazarı- 
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 385

Baskı Yılı: 2013


0

İzleyiciler

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blog Arşivi